Артпечат

admin 23.10.2012 Коментарите са изключени

Untitled-11-760x4002

В последно време много световноизвестни фотографи, скулптори и художници, както и фотолаборатории и рекламни студиа, използват технологията на Epson за възпроизвеждане на изображения върху висококачествени арт медии. Тази комбинация при възпроизвеждане на качествени изображения на възможно най-високо технологични принтери и медия на свой ред отваря врати към нова дисциплина Digigraphie® – цифрово възпроизвеждане на произведения на изкуството с краен резултат разпечатка, близка до оригинала.

Представяме Ви нашата колекция от арт медии с немско качество от Hahnemühle :
Печат върху матови гладки хартии:
Photo Rag 308
308 gsm – 100% памук – бяла
Photo Rag е най-популярната хартия избирана от фотографите, за да създават висококачествени FineArt отпечатъци. Фината гладка повърхност и специфичното усещане на Photo Rag правят тази хартия универсална и идеална за отпечатване на черно-бели и цветни фотографии и арт репродукции с впечатляваща дълбочина.
Photo Rag Duo
276 gsm – 100% памук – бяла
Photo Rag Duo е хартия за двустранен печат с провереното Photo Rag качество идеално за портфолио и фото албуми.
Photo Rag Bright White
Photo Rag Bright White
310 gsm – 100% памук – ярко бяла
Photo Rag Bright White е пръв избор на тези, които предпочитат изключително ярко бяла памучна хартия. Тя е перфектна за репродуциране на изображения със силен контраст.
Photo Rag Ultra Smooth
305 gsm – 100% памук – бяла
Photo Rag Ultra Smooth е хартия с изключително гладка повърхност. Предназначена е за тези, които желаят изпитаното качество на Photo Rag, но с по-малко текстура и с по-висока белота.
Печат върху матови структурни хартии:
William Turner
William Turner
190, 310 gsm – 100% памук – бяла – формована
William Turner е с матова акварелна текстура. Тази хартия е автентична формована хартия по своя външен вид и усещане. Идеална е за репродукции на традиционни произведения на изкуството, както и за впечатляващи и изразителни фотографии.
Albrecht Dürer

Albrecht Dürer

210 gsm – 50% памук – 50% алфа целулоза – бяла – формована
Albrecht Dürer е традиционна формована акварелна хартия, която добавя артистично усещане към репродукциите и фотографиите.
Torchon
Torchon
285 gsm – 100% алфа целуло за – ярко бяла – формована
Терминът “torchon” произлиза от френски и означава груба, грапава структура. Специалната текстура на тази ярко бяла хартия припомня за това. Тя може да улови вечната, оригинална красота и триизмерност на произведенията на изкуството по свой собствен начин.
German Etching
German Etching
310 gsm – 100% алфа целулоза – бяла – формована
German Etching е тежък офортен картон с кадифено гладка и нежна текстура на повърхността. Той е една от най-популярните медии в цял свят за печат на произведения на изкуството и фотографии.
Печат върху гланцови хартии за файн арт печат:
Photo Rag Baryta
315 gsm – 100% памук – бяла – висок гланц
Photo Rag Baryta комбинира качествата на луксозната памучна хартия и традиционния картон Baryta. Много фината повърхностна текстура и специфичният гланц придават на портретите изключителна изразителност.
Photo Rag Pearl
320 gsm – 100% памук – натурално бяла – перлено покритие
Photo Rag Pearl има гладка равномерна повърхностна структура с уникално перлено покритие. Особено подходящ за фотографии и арт репродукции в топли сиви и цветни тонове.
FineArt Baryta
325 gsm – 100% алфа целулоза – ярко бяла – висок гланц
Придава максимална дълбочина на цвета с широк цветови обхват, детайлност на изображението, неповторим вид на черно-белите отпечатъци с висока стойност на dmax и най-фините сиви тонове. Заместник на традиционните хартии Baryta от аналоговите фотолаборатории.

Хартия

Приложение

Арт Фотография Илюстрации
Hahnemuhle Daguerre Canvas 400gsm
Hahnemuhle Leonardo Canvas 390gsm
Hahnemuhle Fine Art Baryta 325gsm
Hahnemuhle German Etching 310gsm
Hahnemuhle Photo Rag 308gsm
Hahnemuhle Bamboo 290gsm
Hahnemuhle Fine Art Pearl 285gsm
Epson Premium Luster 260gsm
Somerset Enhanced Velvet 255gsm
Epson Watercolour Radiant White 190gsm
Photo Glossy Paper 190gsm
Epson Enhnaced Matte 189gsm
Hahnemuhle Photo Rag 188gsm

Коментарите са спрени