За нас

АртЕкспрес – ПАРТНЬОР НА ПРОФЕСИОНАЛИСТИ

Вече 10 години АртЕкспрес  работи в цялата страна с различни групи клиенти: архитекти и интериорни дизайнери, фотографи и художници, ателиета за рамкиране, художествени галерии, стъкларски работилници, магазини за гоблени, за сувенири, за художествени материали. Такава е била винаги целта на фирмата и ще остане и в бъдеще – да изграждаме дългосрочни партньорски взаимоотношения, изградени на основата на взаимно доверие и изгода.Стремежът е на всеки клиент да се предлага най-доброто обслужване, качество и цена.

ТЕХНИЧЕСКА БАЗА
През 2009 година успешно приключи проект по програма ФАР на Европейския съюз. След неговата реализация, АртЕкспрес  разполага с най-съвременната техническа база в България за производство на рамки и подготовка и обработка на арт изображения за монтаж. В производствения цех работят три линии за разкрояване: машини за рязане на дървени профили, на алуминиеви и PVC профили и специална машина за широки профили, всяка една от тях е комплектована с модул за електронно измерване и позициониране до необходимия размер. Рамките се сглобяват с машини със софтуерно управление и автоматична смяна на височината на скобите необходими за сглобяване. Тези и други нови машини гарантират по-висока прецизност и качество при обработката на голям брой поръчки и усвояването на нови продуктови технологии.

ДИГИТАЛНА ЕВОЛЮЦИЯ:

В АртЕкспрес  не спираме дотук – през 2010 година започнахме реализацията на нов проект, ART PRINT студио. Първата стъпка бе инсталиране на ink jet принтер за печат с най-високо качество модел EPSON 7900, също така EPSON 11880 и Epson SC S30610, които заедно с добре оборудваното студио за репродукции и продуктово заснемане разширява дейността на АртЕкспрес  в нова перспектива. В отговор на нуждите на клиентите, предлагаме широкоформатно до 160 см ширина студено ламиниране с гланц и мат ламинати и сухо и мокро каширане върху всички използвани подложки – композитни панели, пвц, мдф и картони.